GÄSP

Jag är supertrött, jag tänker sova
Jag är också superkall, så jag tänker använda mig av elementet bredvid min säng
 btw, idag skulle vi mäta vårat blodsocker på idhteorin, första lektionen, så vi fick inte äta någon frukost idag, men de glömde jag,m så jag han ta typ fem skedar flingor innan jag klappade till mej själv för min närminnesförlust, jag hade 107 när vi började, sen åt vi en croisang och drack ett paket jos, jag steg bara med 5, de e lite läbbigt, tänk vad snabbt min kropp förbränner!!


 aja.. Puss, Puss alla sömniga!

Första December

Hejsvej, jaja, jag VET att det är en bild med första ADVENT, men det var det ända jag hittade, hur som hälst.. nu är det december, gud så mysigt, jag blir julmustsugen bara jag tänker på att tänka på tanken ;PGOD JUL, ALLA SÖTNOWSAR!!

Christmas Time

Grand Place, Bryssel
There´s something about christmas time!
Something about christmas time, that make you wish it was christmas every day!
To see to joy in childrens eyes
The way that the old folks smiles
Says that christmas will never go away!

Min bänk!

When life is just a mess, sitt down and think about how to clean it up again!

XP.. 2

OK, så, i lördags var jag sur på min nalle (se längre ner) de visade sig att han inte ÄR kär i någon.. åtminstone säger han de.. hmm

 Hur som hekst, den nya krisen är................ HAN HAR SNAGGAT SIG!!!! OMG!!! JAG BLIR SÅ SUR, HAN HAR ALLTID HAFT LÅNGT, BRUNT, LURVIGT HÅR! HAN E JU EN BJÖRN FÖR HELLVETTE!!!!!!! OCH NU ÄR HAN JU TYP... SKALLIG!! JAG BLIR SÅ SUUR!!


 man kan inte va lurvig om man e skallig :'(

Happs..

Hejsjvej!
 ledsen att jag nt skrivit nått, men jag har SÅ mycket att göra, på fredag har jag religionprov och franskatest, och på torsdag ska jag, på tre timmar, skriva en artickel om finska vinterkriget, sen har jag en typ idhteoriläxa om diabetes(??) och så har jag franskaläxa, matteläxa, engelskaläxa och noläxa... jag kolappsar av bara tanken DX
 trotts detta har jag bara glott på teve hela dan, snacka om korkat! jag har helt enkelt inte orkat ta itu med det, det är så HIMLA tråkigt att hoppa över en klass, hoppas äppelviken, klass 8 kommer vara ett enkelt läsår..
 På lördag fyller min kompis år!, jag ska ge henne min present på fredag morgon på bussen, jag har bästa idén nånsin, hon ska få en burk julmust(apotekarnes of. c) och en påse djupfrysta skummtomtar, de e de godaste som finns!! man tar skummtomtatr, tar ut dem ur påsen, lägger dem i frysboxen över natten, tar ut dom precis så sent du kan (de får INTE tina/mjukna!), lägger de  i en annan, snyggare påse och ger de till mig eller min kompis!!
 SUPER!! <3

 hejdå!

RSS 2.0