Önskar..


Jag önska att vi var kvar på Kanarieöarna.. Och att det var sommar,
jag skulle dö för att få sommarlov, eller hur?

Tillbaks!

Hej, hej alla!
 Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men jag har inte kunnat använda datorn, hoppas ni läser den ändå!
 Snart e det ju härliga sommarlov, och idag var Lina och jag på stranden i typ 20 min.. Det var superkul, tre killar (som faktiskt var äldre än oss) stod på flotten och sa att vi var smarta om vi inte hoppade i, men de gjorde vi, sen simmade vi också till flotten, och när vi gick råkade jag ge dem en slängkyss på skoj, som en av dem råkade se (det var inte meningen, hehe^^) Men det kul är att de ropade "hallå" efter oss, och när vi vände oss om vinkade de och slängde tillbaks min slängkyss, och de va ju lite kul, sådär^^
 Nu måste jag gå, men vi ses om inte tidigare imorn

 xoxo// carro

Mystrött.. ^^

Hej, hej alla!
 Jag har just duschat efter att ha joggat ca två km, jag stannade inte en anda gång, så jag e ganska så stolt, och nu efter duschen känner jag mej hel och ren och mysig.. och väldigt trött, men glad :)
 idag var det fint väder men inte så varmt som man önskade, men alltid något:)

 xoxo// carro

Ska man ta me den tycker ni?


Tycker ni jag ska ta med kameran till Skansen??
Själv tycker jag det vore kul, men man kanske
inte får för skolan eller nått?

Skansen.. Inte Grönan :(

Hej, hej alla!
 Imorn ska jag va på skolan tio i nio tror jag.. Hur som hälst, då ska vi till Skansen, och hänga med Lemurer och isbjörnar och sådär..
 Det ska nog bli kul, bortsett från att vi slutar typ en och en halvtimme senare än vanligt :(
Efter det ska jag till tandläkaren, men jag slår vad om att jättemånga stannar kvar i stan och går på Gröna Lund.. JAg vILl oCkSÅ DIt!!
Hur som hälst, mamma har lovat att jag ska få ett par shorts när vi väl är klara (jag har brist på just det), och sen måste jag göra engelskan.. Idag har jag iaf lockat allt undre hår, men lät det yttersta va, så lockarna kikar bara fram, det blev mycket fint ♥ Ikväll blir det grllat, och det är ju aldrig helt fel, eller hur? :)

 xoxo// carro


Måndag.. vad ska man säga?

Hej, hej alla!
 Idag sprang vi på gympan (Cherfull) och och när jag om hem hade mamma lagt upp mina byxor ( ni kommer nog få se dem på bild nån gång) Sen dess har jag pluggat matte för vi har prov på onsdag, glömmde engelskan, men istället lade jag ner den pluggtiden på TV-spel, HahA, jag är så finurlig! ;P

 xoxo// carro

Inget vidare..

Hej, hej alla!
 Idag är inte vädret något att jubla över, och jag sitter här i min oversize tröjja och har inte klätt på mej än.
 Idag ska jag nog bara chilla, ni då?

 xoxo// carro

Trött.. -.-

Hej, hej alla...
 Utropstecknet fick utebli för jag e såå trött.. Nu har Johanna och Emelies familjer åkt, o det är bara Isabelles kvar, vi sitter båda och gör lite ditt o datt på datorn..
 Vi har också kollat på Forest Gump nu alla "barn" och jag tror de flästa gillade och blev kära i hans otroliga generöshet och gullighet!
 Idag sken solen igen, trots väderraporten, och det var ju kul, hoppas att samma sak gäller imorgon!

 xoxo// carro

...!...!...!...!...!...

KOmENTerA!!!

Middag

Hej, hej alla!
 sitter och kollar på när Issa uppdaterar sin status på fb o blogg, vi har middag med tre andra familjer och hon, johanna och emelie sitter och pratar om patetiska människor som kommenterar deras fbstatusar etc..
 Nu kommer de o vill nog strypa mej, så jag måste lägga upp dthär innan det är för sent! :(

 xoxo// carro

Middag ikv!

Hej, hej alla!
 Nu är jag hemma och har ätit lunch och så..
 Ikv ska vi ha gäster, nått annat finns väl inte att säga just nu.

 xoxo// carro

Jordgubbar, choklad och en massa myggor..

Hej, hej alla!
 Jag och Fina Lina har varit vid bryggan och haft fondy med jordgubbar och cholkad (vi glömde typ hälften av sakerna vi skulle ha med oss)
 Hur som hälst väl där var Lina tvungen att kissa (like always), och hennes nervositet gjorde mej nödig också! Lina tyckte vi var tvugna att tvätta händerna, så vi fick doppa händerna i det jättefräscha vattnet, mysiigt!..

Men sen blev det mysigt, bortsett från myggorna!

 När vi kom hem kände Lina sej snäll och de sista jordgubbarna gick till våra småsyskon som också sover över (härmapor)
 Nu ska vi kolla på störtsköna Forest Gump!

 

 xoxo// carro


Fredagsmyys!

Hej, hej alla!
 Lina och jag kom nyss hem från stan, men stranden blev tyvärr intee av.. :(
 Aja, ikväll ska vi ha chokladfondy och ha superkul ;P
Nu måste jag ner och hjälpa syrran med maten

 xoxo// carro

Tack! <3

Hej, hej igen!
 Ville bara göra ett snabbt inlägg och tacka min kompis som gjorde denhär headern till mej, den blev jättefin :)

 xoxo// carro

Mina nya planer!

Hej, hej alla! (wow, jag säger ju typ alltid det!)
 Hur som hälst, min kompis ringde och hon hade värsta roliga planerna med sig på luren:
Efter skolan ska vi till stan, sen kommer vi tillbaks, hämtar våra cyklar, ses åker vi och badar, sen kommer vi hem och då sover hon över!
 Visst är det en kul plan? Hon ä så fyndig, min kompis! :D

 Aja, planen beror på vädret, så be med mig för ännu en stekande het majdag!

 xoxo// carro


                  
                   (datum: nån vecka sedan..)

Back from the Playa

Hej, hej alla!
 Nu har jag och min kompis varit på stranden, och på en hel del andra ställen också! Först tog det oss typ en timme att komma bort, för vi skulle ha me fika o en massa andra grejjor.. Till fikan bidrog jag med fyra äppelmuffins och saft, min kompis hade med sig ett paket pepparkakor :P
 Ur som hälst, först cyklade vi till hamnen, men där ville vi inte bada, så då cyklade vi till några klippor, där solsade och fikade vi lite, men när vi skulle ta oss ner till vattnet skar min kompis sig på en lite glasskärva, och vattnet har hemskt kallt!
 Till slut cyklade vi till stranden, och där badade vi lite i det iskalla vattnet och sen cyklade vi hem.
 Tack för en kul dag, älskar dej!

 xoxo// carro

Mot stranden!

Hej, hej alla!
 Nu är jag färdig med att dra upp de hemska maskrosorna, och resten av dagen är nu bara min! Jag och mamma har årecis ätit lunch, och snart ska jag och min kompis åka till stranden, det blir mitt första dopp i Sverige i år (vi var på kanarieöarna på sportlovet), nu när jag tänkerefter badade vi bara i poolen där.. det blir helt enkelt årets första dopp, YEY!!

 xoxo// carro

Operation Dagsverk

Hej, hej alla!
 Imorn har vi ledigt från skolan, för vi ska göra operation dagsverk, vi ska tjäna ihop runt 200 kr var som ska till några läkare på Haiti eller något.. Hur som hälst, jag ska hjälpa mamma i trädgården och rota upp maskrosor, yey!! för att bli av med några timmars jobb imorgon, så att jag kan åka till stan, jobbade jag i en och en halv timme idag.. Det var inte det roligaste, jag trodde bara at det var några stycken, men på nära håll var det hur många som hälst!!

 xoxo// carro

Dagens Outfit


Linne: Pappa köpte i USA, Byxor: Hemmagjorda men från Replay

Två sommarklänningar


Jag kan inte bestämma mej, ska jag ha den här...
eller den här på skolavslutningen? (kommentera järna)

 xoxo// carro

Såå stolt!

Hej, hej alla!
 Igår besöktes min blogg totalt av 10 olika människor, och det är väll ganska bra för en som bara hållit på i en och en halv vecka! Idag har jag faktiskt haft 9 besökare, och det är ju också ganska bra (me like this!) så snäkka sluta inte läsa min blogg, det vore så kul om fler börjar besöka den!

Svårt att bestämma mig..

Hej, hej alla!
 Jag stod nyss och kika in i min garderob, och jag har två tävlande för vad jag ska ha på mej till skolavslutningen, den ena klänningen är i jeans och den är himmla söt, och den andra är i vit jeans eller nått och den är snarare lite cool, ni får nog se dem på bild lite senare idag om jag orkar!

 xoxo// carro

Dagens outfit.. och gårdagens lunch


Svart linne: J:C, Blå jeans: Mango, Stickad vit kofta: Urban Outfitters
En omelett med typ Curry, Äpplen, Salami, Basilika, Tomat, Massa
 ost och diverse kryddor, det låter äckligt, men det är faktiskt gott!!

Äntligen!

Hej hej alla!
 Idag är det tisdag, det är en bra dag.. För det första börjar jag lite senare på tisdagar och för det andra slutar jag jättetidigt; 12:10 men innan det händer har jag fyra lektioner, och ingen av dem är så värst roliga, men No och Matte är ju okej, sen är kanske inte Engelska och Svenska nått att ljubla över, men de går väll an om man nu slutar såhär tidigt..

 Sitter och äter en macka med supergod citronmarmelad på (min favvo :D!) och idag var det äntligen ricktig sommar! Visst, igår var soligare och varmare, men idag luktade allting av blommor och det var sådär härligt kvavt som det ska va! Jag har längtat så, nu är det bara fyra veckors skola kvar, sen är jag fri!

 xoxo// carro

Sommarn, du får järna komma och ta mej nu!


Min statistik!

Hej, hej alla!
 Nu har jag bloggat i typ en vecka, och det har inte gått en dag utan att jag haft minst en besäökare..
wow tänker ni, men för att har bloggat i en vecka e jag faktiskt ganska stolt, och idag har 8 pers besökt min blogg, om jag bara fortsätter kommer jag säkert någonstans isinnom tid, så fortsätt läsa och sluta inte

 xoxo// carro

Ingen shopping..

Idag hade Julia och jag tänkt åka in till stan, hon skulle köpa badkläder och jag hade tänkt köpa lite smink som jag behöver, t. ex en rosig rouge, en naturbrun/beige ögonskugga och ett läppstift eller ett läppglans i en färg som ligger ganska nära min vanliga läppfärg, men det blev inte av.. Julia var så himmla trött att hon inte orkade, så jag får köpa mina saker någon annan gång..

 xoxo// carro

Sommrig sportdag!

Hej, hej alla!
 Idag hade vi som saagt sportdag på Stora Mossen, vilket var måttligt kul, men det var ett underbart väder och det var ju skönt att slippa skolan + att vi slutade HALV TOLV!! Så najjs!
 När jag gick hem tog jag av mej skorna och gick barfota, kanske lite korkat men himmla sommarmysigt!
En annan sak jag gjorde var att jag tog en massa random blommor och flätade in i håret, det var också härligt! :D
När jag var hemma gjorde jag en stor omelett med diverse saker på och sen solade jag ich blev faktiskt lite solkysst, yey!
 På torsdag ska vi vara lediga, men typ jobba, vi ska tjäna ihop pengar till nått bra som skolan skickar ågonstans, men ändå, ledighet e ju skönt! Det är fortfarande fint väder ute, och det är så synd att Fina Lina inte är här, då skulle vi kunna göra nått av det, men ändå!

 xoxo// carro

Back in Stockholm

Hej, hej alla!
 Nu e jag tillbaks från Skåne och imorn ska jag vara på Stora Mossen KVART i åtta och ha friidrotsdag eller nått.. men det bra e att vi slutar typ halv tolv och jag och  Julia ska till stan då!
 Efter sex timmar i bilden har jag GRYMT ont i ryggen och jag måste lägga mig nu, om jag ska palla imorn

 xoxo// carro

Ses på måndag!


Godnatt alla<3, ses nästa vecka, om jag inte får tillfälle att blogga lite
i Skåne!
 Btw, älskar denhär bilden, och jag tror nästan den är finare
i färg, vad tycker ni?

 xoxo/ carro

E kanske lite barnslig..

Hej, hej igen!
 Jag sitter och kollar på Alice i Underlandet, den tecknade! Jag vet att jag kanske e lite barnslig, men jag älskar och jag tänker INTE sluta kolla på dem, vilka filmer tycker ni om??

 xoxo// carro

Ny bild!

SOm ni kanske ser har jag bytt profilbild, och jag tycker att denhär blev mycket finare, vad tycker ni?
 Idag ska vi äta pannkakor, sen ska jag nog skypa med kompisarna eller göra nått annat

 xoxo// carro

Skåne imorrn

Hej, hej alla<3 Blir snart sur på er, kan ni inte kommentera lite!?
 HUr som hälst, imorgon är det ju Kriste himmelfärds dag, det betyder ju att vi får fredagen ledigt också! Familjen ska åka till Skåne och sommarstugan, och på fredag ska jag få åka till Lund och hälsa på min kompis Chricke, han e så sjukt skön och vi kommer ha roligare än någonsin, det ska jag se till!
 Nu ska jag gå ut och njuta av vädret, sen blir det Top Model

 xoxo// carro

Måste pysa

Kej, snart måste jag gå, men tänkte att ni ville se dagens outfit?
Biegea leggins: Gina Tricot
Vitt linne: JC
Nån tjröja: Vet inte, den e cool


En härlig morgon


Efter en duch använder jag Body ButterCarroTips, ta genomskinligt under stark färgStadig frukost e mycket viktigt ;)Vad ska jag ha på mej??
Min favoritmask som gör att hyn ser super ut (Y)

En sovmorgon till!

Hej,  hej alla läsare!
 Igår fick jag reda på att vi inte börjar 8, utan 9:30 eftersom vår bildlärare e sjuk eller nått, så NAJS!!
Jag har bestämt mig för att denna morgon bara ska handla om emj, och här får ni veta lite vad jag har gjort!

Dagens outfit


"Jeans"skjorta Åhléns
Svata tights med lack Åhléns
(Av någon anledning hittar jag jättemycket just där)

Curly or Straight

Vilken sida tycker ni bäst om?
Vilken sida tycker ni är bäst?<3 kommentera och säg

Lockig sovmorgon


Hej, hej bloggläsare! Idag flyttades dagen fram en halvimme, eftersom vi inte hade någon engelska, och det gav mig på något sätt typ en timmes sovmorgon, men jag gick ändå upp i tid, åt frukost, klädde på mej m.m. Med en timmes extratid och ingenting för mej bestämde jag mej för att locka håret. Det tog en evighet, men jag tycker faktiskt att det blev bra! Jag använde Artist Curling Iron 19mm från OBH Nordica och jag lyckades fakiskt locka hela håret, inte bara det översta! 
 Sen slutade vi skolan vid tolv, och när jag kom hem var huset tomt, och det är det fortfarande, så det har varit en fett soft dag idag

 xoxo// carro


Bergsbestigning

Hej igen! Nu har jag ätit m.m. Ska bara byta kläder,fixa nått kul med håret och ringa Lina,sen är dan "kmplett" xoxo// carro

Happ..

Som ni kanske vet hjälpte jättesöta Isabelle mig med att designa min blogg, men ju inser jag att vi glömde en viktig detalj.. Komentarsidan, asså, jag kan designa framsidan själv faktiskt, men denhär sidar hittar jag inte! :( xoxo// carro

Inget särskilt..

Tja bloggen!
 Nu sitter jag här och gör inget särskilt, och idag i skolan har inget särskilt hänt heller, förutom att jag nästan vann et 60m lopp mot nån liten sexa och att utegympan var så kall att mina händerblev blå! Jag kunde typ inte få tillbaks känseln på ricktigt på två timmar.. de va inte så kul som de låter
 När jag kom hem fick jag i o försej äta banankaka som min syrra gjorde igår. Jag har inte ätit de på flera år, så jag blev helt nostalgisk!
 Okej, nu när jag radar upp det så har väll min dag varit ganska intressant, och efter maten ska jag kolla om söta Lina kan tänka sig att gå ner till hamnen eller bestiga nån kulle eller så..

 xoxo// carro

Programmet!

E med Hanna och gör ett bajsigt program för gympan, det är lite knepigt för killarn samarbetar inte här! Hon har coola glasögon, och vi har gjort en del annat också, hmhmm tycker jag e jobbig och hmhmm2 tycker typ samma sak
 tjadå!//carro

Dagens smile :D


Jag kände för något gulligt, dagen till ära  

I´m BACK!!

Nu har vi ätit frukost också!! issa ska bara "uppdatera sig lite" sen ska vi bada, undrar när pappa kommer.. Jag skulle hur som hälst vilja att ni läste min blogg lite oftare! Nått otroligt sorgligt har hänt, min älskade Herman Dator har gått sönder, han e på lagning  o vi kommer va ifrån varann i hela tre veckor!!!
 En av mina absolut största önskningar för tillfället är att jag hade en systenkamera, de är så coola och de tar så fantastiska bilder!! Jag önskar också att jag var snyggast i världen,men det är inte lika lätt att fixa, jag får nöjja mej med min andraplats...
 Men jag är iaf coolast i världen, så tjarrå, nu ska jag.. göra nått annat!
 xoxo// carro


Hos söta issa<3

Hej, hej alla<3
 Igår va jag på middag hos söta Isabelle, jag fattar inte att typ alla från Belgien til sist hamnar nånstans i Stockholm!
 Hur som helst, vi spelade nått BUZZ-spel och åt godis och höll på, och mitt i allt bestämde vi att jag skulle sova över!
 Vi somade nog runt 1-2, verkligen sent!, men man blev faktiskt himmla trött av dedär spelet!
 Jag e så sur på min gympalärsre, han bara kom fram till mej o sa att jag skulle göra ett uppvärmningsprogram tills imorrn, o ingen anna i min grupp har heller börjat! (panik!!) Men just nu sitter jag iaf skönt tillbaka i Issas "datorrum" och kollar facebook mm.. Issa har lovat att vi ska bada i hennes innomhus pool, jippey!! Nu när jag har documenterat allt måste hon hålla det löftet, hehehee..

 Devar allt för stunden, XOXO// carro


Okej,

Okej, nu e jag hemma hos söta Isabelle, men annars e min dator på lagning i typ 2 veckor, men sen ska den bli snabbare och då ska jag börja blogga igen! lovar
 xoxo carro

RSS 2.0